Saluda de l´Alcalde

 

 

Benvingut a la nostra web:

En este espai virtual volem presentar-te el nostre poble valencià situat en la Ribera Alta, acollidor i hospitalari, on els hi haja; treballador i fester, com el que més; tradicional i innovador, a parts iguals. Sant Joanet vos obri les seues portes, esta vegada les virtuals, per a injectar en la xarxa el millor de les seues gents i de les seues cases.

Com ràpidament observàreu al transitar per la nostra web, l'aparença de xicotet poble rural d'interior (que la té i de la qual ens sentim profundament orgullosos i pretenem preservar) no està renyida amb una aposta per la modernitat, per la implantació de servicis de qualitat que milloren l'entorn social de la nostra gent.

Esta pàgina ha de servir tant, com aparador perquè l'internauta conega el nostre més apreciat patrimoni, com és el nostre poble i tot el que ho embolica. Com una via de comunicació directa que acoste l'Administració Local al ciutadà, de manera que puguen conéixer tota l'activitat municipal i que els facilite l'accés als departaments i servicis prestats per l'Ajuntament, realitzant els tràmits i gestions que precisen de manera ràpida, eficaç i des de qualsevol lloc, tal com ho demanda una societat moderna com la nostra.

No vull despedir-me de vosaltres sense abans agrair esta visita i animar-vos que la pròxima siga física i podem conéixer-nos. Inclús, perquè no, comptar amb vosaltres com a conciutadans de futur.

Rebeu sempre en Sant Joanet la més càlida i sincera de les acollides.

 

Evaristo Ribes Prats - L´alcalde